Fereastră VELUX Standard Plus GLL 1061/GLU 0061 cu operare de sus

Fereastră VELUX Standard Plus GLL 1061/GLU 0061 cu operare de sus

Fereastra de mansardă VELUX Standard Plus dispune de un geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă pentru o locuință mai călduroasă.

Aceasta fereastră Standard Plus de la VELUX se recomandă pentru majoritatea înălțimilor de montaj, iar operarea de sus vă dă posibilitatea de a plasa o canapea sub fereastră, astfel încât să puteți deschide fereastra nestingherit.

Toate ferestrele de mansardă sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology, plus o garnitură suplimentară împotriva curentului. Astfel, ferestrele de mansardă Velux sunt un adevărat scut împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

Fereastra GLL 1061 este fabricată din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă.

Fereastra GLU 0061 este fabricată din miez de lemn învelit în poliuretan, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Este recomandat în încăperile cu umiditate ridicată.

Caracteristici esențiale fereastră VELUX Standard Plus cu operare de sus

  • Geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticla Ufer 1.1 W/m2K
  • ThermoTechnology
  • Garnitură suplimentară împotriva curentului
  • Rezistență la intemperii
  • Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
  • Izolare fonică suplimentară
  • Montaj rapid al rulourilor originale
  • Curățare ușoară

Detalii produs GLL 1061/GLU 0061

Geam termoizolant din 3 foi de sticlă
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 2

Geamul termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă este acum foarte accesibil. Beneficiezi de confort, faci economii la încălzire și păstrezi căldura în interiorul casei, fără niciun compromis.

Thermo Technology
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 6
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 7

Ferestrele VELUX Standard Plus beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.

Izolare fonică suplimentară
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 3 1

Cele 3 foi de sticlă împreună cu garnitura suplimentară te protejează de zgomotele de afară, iar locuința ta devine și mai confortabilă.

Rezistență la intemperii
Fereastra VELUX Standard 1

Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.

Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 4
Fereastra VELUX Standard 6

Lasă să pătrundă aerul proaspăt în mansardă chiar și atunci când dormi. Acționează o dată bara de operare pentru poziția de ventilare, vei lăsa să intre aer proaspăt, filtrat, chiar și cu fereastra închisă. Filtrul încorporat ajută la un climat sănătos, fără praf și insecte. Filtru se poate da jos și curăța/aspira periodic.

Curățare ușoară
Fereastra VELUX Standard 5

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180 de grade. Cerceveaua trebuie să fie fixată apoi în toc cu ajutorul unui zăvor. Așa poți curăța geamul cu ambele mâini

Vezi cât de ușor se curăță

Montaj rapid al rulourilor originale
Fereastra VELUX Standard 4

Completează fereastra ta de mansardă cu un rulou VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click!™. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Variante de finisaj fereastră VELUX Standard Plus cu operare de sus

pane wood 116858
Finisaj din lemn de pin lăcuit

Ferestrele de mansardă din pin sunt acoperite cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

pane polyurethane 116859
Aspect alb, care nu necesită întreținere

Fereastra de mansardă este fabricată din miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan, vopsit alb.

aluminum 100405
Aluminiu la exterior

Ferestrele VELUX Standard Plus au rame de etanșare exterioare din aluminiu.

Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 8

Geam 61  – geam cu 3 foi de sticlă pentru pierderi minime de căldură și climat interior optim.

Acest geam din 3 foi de sticlă este excepțional de accesibil și totodată eficient energetic. Păstrezi căldura în casa ta fără niciun compromis. Valoarea U a ferestrei este de 1.1 W/m2K sporește confortul interior.

Modalități de operare fereastră VELUX Standard Plus cu operare de sus

gzl operation manual 118889
Operare manuală

Recomandată în cazul montajului ferestrei la înălțimi accesibile.

kmx110k 123388
Operare electrică

Fereastra ta VELUX Standard Plus cu operare manuală este ușor de transformat într-una acționată electric, funcționând asemeni ferestrei electrice VELUX INTEGRA. Cu ajutorul unui kit constând în sistemul de acționare electrică KUX 110 și al motorului electric KMG 100K, vei putea să deschizi și să închizi fereastra la atingerea unui buton. Alege între o telecomandă clasică sau tableta de control KLR 200 cu programe presetate pentru orice dorință. Poți folosi această opțiune pentru upgradare pentru a acționa electric o fereastră sau pentru a opera electric un rulou electric sau o roletă electrică VELUX INTEGRA.

Alege fereastra de mansardă potrivită și înălțimea de montaj

În general, recomandăm cumpărarea unei ferestre de mansardă cu operare de sus. Înălțimea ideală pentru montarea unei ferestre de mansardă este începând de la 90 cm deasupra podelei – aceasta va crea o priveliște minunată a împrejurimilor și va lăsa și spațiu pentru amplasarea mobilierului dedesubt.

Solicită ofertă personalizată