Alege țigla metalică Wetterbest

Tabla de acoperis Wetterbest Colloseum
Tabla de acoperis Wetterbest Plus
Tabla de acoperis Wetterbest Clasic
Tabla de acoperis Wetterbest Cardinal
Tabla de acoperis Wetterbest Gladiator

Țigla metalică Wetterbest se remarcă prin avantajele ei specifice: rezistentă mecanică la acțiunea factorilor de mediu, greutatea redusă, gama variată de culori și dimensiuni și durata medie de viață de 50 de ani.

Tabla acoperiș Wetterbest este incombustibilă, prin urmare, utilizarea ei ca material pentru acoperișuri nu are nicio influență asupra gradului de rezistență la foc al acoperișului. Țigla metalică Wetterbest este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oțelului prevopsit.

Profilele Wetterbest sunt proiectate pentru a fi mai etanșe decât alte tipuri de învelitori, ceea ce le face mai sigure împotriva infiltrațiilor.

Țiglele metalice Wetterbest sunt produse originale, de înaltă calitate, dezvoltate ca materiale pentru învelitorile de acoperișuri. Acestea rezistă mai mult decât țiglele ceramice standard sau acoperișurile din tablă zincată și pot fi utilizate pe orice tip de structură, inclusiv pe reședințe, apartamente, case de vacanță, clădiri comerciale, hale industriale, proiecte de renovare și construcții noi.

Alege țigla metalică Wetterbest
Tabla de acoperis Wetterbest 2

Țigla metalică Wetterbest este fabricata cu materie primă provenită de la importanți producători de oțel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piața europeană. Țigla metalica este de 7-10 ori mai ușoara decât țigla ceramică sau de beton, sunt simplu de instalat, au o rezistență mare la coroziune datorită stratului de zinc și straturilor de vopsea și este rezistenta la intemperii și la radiații ultraviolete.

Profilele metalice Wetterbest se comportă excepțional de bine în condiții de stres mecanic datorită metodei de fabricație și materialelor din care sunt construite. Țigla metalică este simplu de întreținut, iar suprafața sa netedă respinge umezeala, praful și alți contaminanți, ceea ce o face ușor de curățat cu ajutorul ploii.

Spre deosebire de alte țigle, țigla metalică Wetterbest nu permite dezvoltarea mușchilor și a mucegaiului. Nu în ultimul rând, țigla metalică a fost creată cu gândul la acoperișurile înclinate, atât pentru construcții noi, cât și pentru renovări.

Tabla acoperiș Wetterbest are un design elegant și este disponibilă într-o varietate de culori, inclusiv peste 30 de tonuri lucioase și mate. Modelele de țiglă metalică Cardinal, Colosseum și Gladiator au o înălțime a ondulei peste media uzuală, ceea ce le conferă un avantaj vizual și tehnic.

Solicită ofertă personalizată

Avantaje țiglă metalică Wetterbest

Avantaje tigla metalica Wetterbest 4

Calitate

Țigla metalică Wetterbest este fabricată din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

Avantaje tigla metalica Wetterbest 5

Greutate redusă

Țigla metalică are o greutate redusă de 7-10 ori decât țigla ceramică sau de beton. Aceasta contribuie la reducerea costurilor de construcție, consumul de beton armat și lemn fiind mult mai mic comparativ cu construcțiile cu învelitori de 10-40 kg/mp.

Avantaje tigla metalica Wetterbest 1

Rezistență

Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, țigla metalică fiind proiectată să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protecție îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolete și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

Avantaje tigla metalica Wetterbest 3

Estetică

Țigla metalică este modernă, estetică si se încadrează perfect în orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața ei netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

Avantaje tigla metalica Wetterbest 5

Siguranță

Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparge, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară. Țigla metalică Wetterbest este certificată ISO 9001 și conține marcaj CE.

Avantaje tigla metalica Wetterbest 2 1

Wetterbest – Pe fiecare casă

La fel de potrivite pentru construcții noi, cât și pentru renovări ale acoperișurilor existente, produsele Wetterbest se asociază cu tendințele arhitecturale moderne, oferind învelitori metalice de calitate, rezistente si sigure.

Solicită ofertă personalizată