Fereastră VELUX Standard GZL 1051/GLU 0051 cu operare de sus

Fereastră VELUX Standard

Fereastra VELUX Standard GZL dispune de un sistem de ventilare. Modelul se potrivește pentru cele mai multe înălțimi, manevrându-se ușor, chiar dacă aveți mobilier amplasat sub aceasta. Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă.

Fereastra VELUX Standard GLU este realizată din lemn învelit în poliuretan, care nu necesită întreținere. Este recomandat în încăperile cu umiditate ridicată.

Toate modelele de Fereastră VELUX Standard sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology, plus o garnitură suplimentară împotriva curentului. Astfel, ferestrele de mansardă Velux sunt un adevărat scut împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

Caracteristici esențiale fereastră VELUX Standard cu operare de sus

  • Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla Ufer 1.3 W/m2K
  • Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.
  • ThermoTechnology
  • Garnitură suplimentară împotriva curentului
  • Rezistență la intemperii
  • Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
  • Curățare ușoară
  • Montaj rapid al rulourilor originale

Detalii produs GZL 1051/ GLU 0051

Variante de finisaj fereastră VELUX Standard cu operare de sus

pane wood 116858
Finisaj din lemn de pin lăcuit

Ferestrele de mansardă din pin sunt acoperite cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

pane polyurethane 116859
Aspect alb, care nu necesită întreținere

Fereastra de mansardă este fabricată din miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan, vopsit alb, care nu necesită întreținere.

aluminum 100405
Aluminiu la exterior

Ferestrele VELUX Standard au rame de etanșare exterioare din aluminiu.

pane51 130026
Geam 51 – geam dublu, geamul exterior întărit

Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticlă, U fer 1.3 W/m2K. Geamul exterior este întărit pentru a te proteja împotriva ploilor abundente, zăpezilor sau grindinei.

Modalități de operare fereastră VELUX Standard cu operare de sus

gzl operation manual 118889
Operare manuală

Recomandată în cazul montajului ferestrei la înălțimi accesibile.

kmx110k 123388
VELUX Integra – operare electrică

Fereastra VELUX Standard cu operare manuală este ușor de transformat într-una acționată electric, funcționând asemenea ferestrei electrice VELUX INTEGRA.

Alege fereastra de mansardă potrivită și înălțimea de montaj

În general, recomandăm cumpărarea unei ferestre de mansardă cu operare de sus. Înălțimea ideală pentru montarea unei ferestre de mansardă este începând de la 90 cm deasupra podelei – aceasta va crea o priveliște minunată a împrejurimilor și va lăsa și spațiu pentru amplasarea mobilierului dedesubt.

Solicită ofertă personalizată