Fereastră VELUX Standard Plus GLL 1061 B/GLU 0061B cu operare de jos

Fereastră VELUX Standard Plus GLL 1061 B/GLU 0061B cu operare de jos

Datorită geamului termoizolant cu 3 foi de sticlă, care este acum mult mai accesibil, noua fereastră VELUX Standard Plus cu operare de jos îți transformă mansarda într-o locuință mai eficientă energetic. Sistemul unic de termoizolare ThermoTechnology™, împreună cu garnitură suplimentară împotriva curentului îmbunătățesc performanța izolatoare a ferestrei, menținând căldura în interior și acționând asemeni unui scut împotriva frigului de afară. Ferestrele cu operare de jos se montează de obicei în cazul unui parapet înalt, fiind poziționate la înălțime.

Fereastra cu operare de jos VELUX Standard Plus iți transformă mansarda într-o locuință eficientă energetic. Este o soluție recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime.

Fereastra GLL 1061 B este fabricată din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă.

Toate ferestrele de mansardă sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology, plus o garnitură suplimentară împotriva curentului. Astfel, ferestrele de mansardă Velux sunt un adevărat scut împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

Caracteristici esențiale fereastră VELUX Standard Plus cu operare de jos

  • Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla Ufer 1.3 W/m2K
  • ThermoTechnology
  • Garnitură suplimentară împotriva curentului
  • Rezistență la intemperii
  • Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
  • Curățare ușoară
  • Montaj rapid al rulourilor originale

Detalii produs GLL 1061 B/GLU 0061B

Geam termoizolant din 3 foi de sticlă
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus

Geamul termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă este acum foarte accesibil. Beneficiezi de confort, faci economii la încălzire și păstrezi căldura în interiorul casei, fără niciun compromis.

Thermo Technology
Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 6

Ferestrele VELUX Standard Plus beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.

Izolare fonică suplimentară
fereastra VELUX Standard Plus cu operare de jos

Cele 3 foi de sticlă împreună cu garnitura suplimentară te protejează de zgomotele de afară, iar locuința ta devine și mai confortabilă.

Rezistență la intemperii
Fereastra VELUX Standard 1

Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.

Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
gzl b ventilation slot 119101
Fereastra VELUX Standard 6

Lasă să pătrundă aerul proaspăt în mansardă chiar și atunci când dormi. Acționează o dată bara de operare pentru poziția de ventilare, vei lăsa să intre aer proaspăt, filtrat, chiar și cu fereastra închisă. Filtrul încorporat ajută la un climat sănătos, fără praf și insecte. Filtru se poate da jos și curăța/aspira periodic.

Curățare ușoară
gzl b cleaning 107170

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180 de grade. Cerceveaua trebuie să fie fixată apoi în toc cu ajutorul unui zăvor. Așa poți curăța geamul cu ambele mâini

Vezi cât de ușor se curăță

Montaj rapid al rulourilor originale
Fereastra VELUX Standard 4

Completează fereastra ta de mansardă cu un rulou VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click!™. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Variante de finisaj fereastră VELUX Standard Plus cu operare de jos

pane wood 116858
Finisaj din lemn de pin lăcuit

Ferestrele de mansardă din pin sunt acoperite cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

aluminum 100405
Aluminiu la exterior

Ferestrele VELUX Standard Plus au rame de etanșare exterioare din aluminiu.

Fereastra VELUX Standard Plus GLL 1061GLU 0061 cu operare de sus 8

Geam 61  – geam cu 3 foi de sticlă pentru pierderi minime de căldură și climat interior optim.

Acest geam din 3 foi de sticlă este excepțional de accesibil și totodată eficient energetic. Păstrezi căldura în casa ta fără niciun compromis. Valoarea U a ferestrei este de 1.1 W/m2K sporește confortul interior.

Alege fereastra de mansardă potrivită și înălțimea de montaj

În general, recomandăm cumpărarea unei ferestre de mansardă cu operare de sus. Înălțimea ideală pentru montarea unei ferestre de mansardă este începând de la 90 cm deasupra podelei – aceasta va crea o privelişte minunată a împrejurimilor şi va lăsa şi spaţiu pentru amplasarea mobilierului dedesubt.

Solicită ofertă personalizată