Novatik METAL și Novatik NATURA – Țiglă metalică pentru acoperiș

Țiglă metalică pentru acoperiș Novatik

Când urmează etapa alegerii de materiale pentru acoperiș, ar părea că aveți o gamă infinită de materiale existente pe piață. Este tentant să crezi că decizia este exclusiv estetică sau financiară: că alegi un material pentru acoperișuri pe baza a ceea ce îți place sau îți poți permite.

Acest lucru este doar parțial corect. Tipul de material pentru acoperișuri pe care îl puteți utiliza este determinat de o varietate de criterii. Înclinarea acoperișului, cunoscută adesea sub numele de panta acoperișului, este un aspect important. Înclinarea acoperișului poate modifica complet alegerea. S-ar putea să fiți hotărât să alegeți țigle tradiționale pentru acoperișul dumneavoastră.

Acoperișurile metalice au devenit obișnuite și reprezintă o alternativă fezabilă pentru aproape toate locuințele. Acoperișurile metalice nu sunt în totalitate din metal. Produsele pentru acoperișuri metalice sub formă de șindrilă sunt acum aproape imposibil de distins de acoperișurile tipice din șindrilă.

De ce sa alegi Novatik?

La Novatik alegi mai mult decât țiglă metalică pentru acoperiș, dar vă oferim și confort, trăinicie și siguranță, zi de zi, an de an! produsele Novatik sunt proiectate pentru a întruni cele mai exigente cerințe în materie de calitate și estetică. Fie că vorbim despre un acoperiș din tablă prefălțuită sau din țiglă metalică în panouri mici, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică, Novatik asigură până la 50 de ani garanție.

Descoperă țigla metalică pentru acoperiș din gama Novatik METAL

novatik metal
1

Estetică cu personalitate

Deoarece veți folosi o țiglă metalică cu un design unic, proiectul dvs. vă fi unic și personal. Țigla metalică din gama Novatik METAL este perfectă pentru toate tipurile de construcții noi și renovări.

2

Protecție îndelungată

Datorită oțelului cu protecție anticorozivă, acoperișul tău din țiglă metalică va beneficia de o mai mare rezistență la coroziune și de o mai mare durabilitate în timp.

3

Diminuarea pierderilor

Panourile de țiglă metalică Novatik METAL au dimensiuni mici, ceea ce înseamnă pierderi tehnologice reduse, în special la acoperișuri cu arhitectură complexă, dar și o asamblare mai ușoară a profilelor.

4

Siguranță în orice condiții

Acoperișul dvs. va rezista chiar și la fenomene meteorologice extreme datorită mecanismului de fixare robust și sigur al țiglei metalice Novatik, care este considerat unul dintre cele mai sigure de pe piață.

5

Costuri mici

Profilele pentru acoperiș Novatik METAL vin cu prețuri minime pentru rezistența structurală a proiectului dvs. Prin urmare, cumpărarea unei țigle metalice de înaltă calitate vă va permite să economisiți bani.

6

Până la 40 de ani garanție

Țigla metalică Novatik METAL este produsă din oțel prevopsit în trei variante de acoperire: finisaj MAT cu garanție estetică 15 ani și tehnică 25 de ani, finisaj HIGH COAT și FROST 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică


Descoperă țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică din gama Novatik NATURA

novatik natura
iconita.garantie

50 de ani garanție

Țiglele metalice Novatik NATURA sunt printre cele mai durabile și mai rezistente sisteme de acoperiș de pe piață. Garanția tehnică de 50 de ani și garanția estetică de 20 de ani, în sistem pro-rată, atestă acest lucru.

confort fonic sporit

Confort fonic sporit

Acoperișurile realizate cu țiglă metalică Novatik NATURA sunt printre cele mai silențioase acoperișuri metalice datorită acoperirii cu rocă vulcanică, care funcționează ca o barieră fonică eficientă.

estetica desavarsita

Estetică desăvârșită

Plăcile metalice Novatik NATURA sunt puse în valoare de roca vulcanică, ceea ce le conferă un aspect natural. Acoperișul din țiglă metalică Novatik NATURA adaugă o notă deosebită și unică oricărei structuri.

intretinere redusa

Întreținere redusă

Faptul că seria Novatik NATURA de profile de țiglă metalică cu acoperire din rocă vulcanică necesită o întreținere minimă este una dintre cele mai recunoscute caracteristici.

etansare superioara

Etanșare superioară

Cu țigla metalica Novatik NATURA, puteți fi siguri că modulele nu se vor deforma din cauza dilatării și contracției în timpul evenimentelor meteorologice extreme. Îmbinarea excelentă a modulelor permite o etanșare optimă.

durabilitate

Durabilitate

Țigla metalică Novatik NATURA este fabricată din oțel protejat împotriva coroziunii pe ambele părți cu aliaj AlZn, ceea ce îi conferă un avantaj de 8 ori mai mare față de alte acoperișuri din oțel în ceea ce privește rezistența la coroziune.