Țiglă metalică Novatik WOOD

Țigla metalică Novatik WOOD recreează frumusețea naturală a unui acoperiș din șindrilă, păstrând în același timp toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă).
Țiglă metalică Novatik WOOD
Țiglă metalică Novatik WOOD

Performanță îndelungată

Țigla metalică Novatik WOOD recreează frumusețea naturală a unui acoperiș din șindrilă, păstrând în același timp toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă).

Spre deosebire de șindrila tradițională din lemn de esență tare, care trebuie întreținută sau înlocuită, șindrila metalică Novatik METAL WOOD nu trebuie întreținută sau înlocuită.

Tigla metalica Novatik WOOD 1

Avantajele țiglei Novatik WOOD

 • Aspect natural de șindrilă;
 • Finisaj impecabil;
 • Montaj rapid și sigur;
 • Sistem durabil și ușor;
 • Întreținere redusă;
 • Reciclabil 100%;
 • Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga);
 • Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;

Solicită ofertă personalizată

Caracteristicile țiglei metalice Novatik WOOD

Tehnologie modernă

Fiecare modul Novatik METAL WOOD este creat utilizând tehnologia de ultimă generație de presare a oțelului, rezultând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate care seamănă cu șindrila de lemn. Modulele sunt fixate în planul acoperișului cu ajutorul unor cuie sau șuruburi, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

Alege șindrila metalică Novatik METAL WOOD pentru un acoperiș de lungă durată, robust și sigur, cu un aspect deosebit.

Tigla metalica Novatik SLATE 6

Calitate garantată Novatik

Novatik certifică nivelul înalt de calitate al produselor sale Novatik METAL WOOD. Fiecare modul este ștanțat cu logo-ul Novatik®, asigurând clienții cu privire la originea și autenticitatea produselor.

Informații tehnice

 • Lungime totală modul: 1375 mm
 • Lungime utilă modul: 1295 mm
 • Lățime utilă modul: 370 mm
 • Număr module / MP: 2.09 module
 • Pantă acoperiș: min. 16°
 • Greutate / modul: 2.28 kg

Straturi finisaj MAT, HIGH COAT, FROST

 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan – Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan min. 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 2. Grund;
 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 4. Oțel;
 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid min. 7 μm;
  (fața inferioară a tablei).
Tigla metalica Novatik WOOD 7

Variante de acoperire

Tigla metalica Novatik WOOD 4
Novatik METAL WOOD Mat – otel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare.
RAL8017 1
RAL8004 Brick

RAL9005 1
RAL8017 Maro

RAL7016 1
RAL3009 Roșu

RAL8019 1
RAL7016 Gri

Tigla metalica Novatik WOOD 3
Novatik METAL WOOD High Coat: otel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4).
wood high coat gri
RAL7016 Gri
wood high coat negru
RAL9005 Negru
Tigla metalica Novatik WOOD 2
Novatik METAL WOOD Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi.
wood frost gri
RAL7016 Gri

wood frost negru
RAL9005 Negru