VELUX ACTIVE with NETATMO – kit de control inteligent

VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE with NETATMO conectează produsele VELUX INTEGRA intre ele, permițând rulourilor și roletelor exterioare să-ți protejeze automat locuința împotriva căldurii excesive și ferestrelor de mansardă să se deschidă, să lase aerul să pătrundă la interior și să mențină o calitate sănătoasă a aerului. De asemenea, poți controla totul cu aplicația intuitivă VELUX ACTIVE with NETATMO. 

Confort, automatizat

VELUX ACTIVE with NETATMO urmărește automat calitatea și temperatura aerului și  menține climatul interior proaspăt și sănătos.

Controlează ferestre de mansardă, rulouri și rolete exterioare VELUX INTEGRA cu o atingere a smartphone-ului și folosește în avantajul tău datele meteo în timp real pentru a  avea o casă mai eficientă din punct de vedere energetic.

Controlul vocal și integrarea difuzoarelor inteligente sunt standard cu VELUX ACTIVE with NETATMO, permițându-ți să tragi jaluzelele sau să deschizi ferestrele prin simple comenzi vocale.

Caracteristici VELUX ACTIVE with NETATMO

co22

Ventilație pe bază de senzori

VELUX ACTIVE urmărește temperatura, umiditatea și nivelurile de CO2 și ventilează pentru a menține climatul interior plăcut și sănătos.

temperature2

Protecție automată împotriva căldurii

VELUX ACTIVE iți protejează automat casa împotriva căldurii excesive prin închiderea rulourilor, a rulourilor exterioare și a roletelor exterioare VELUX INTEGRA în zilele caniculare.

wheel2

Setează preferințele personale

Dorești să pui ceasul deșteptător să sune la răsărit sau să aerisești în timp ce te afli la serviciu? Personalizează climatul interior cu VELUX ACTIVE.

phone2 1

Control total, centralizat

Deții control total asupra tuturor produselor tale VELUX INTEGRA cu aplicația inteligentă, intuitivă VELUX ACTIVE with NETATMO.

sun cloud2

Date meteo în timp real

VELUX ACTIVE folosește date meteo în timp real pentru a ventila pro activ și pentru a preveni suprasolicitarea aparatului de aer condiționat în zilele caniculare.

lock2

Securitate maximă a datelor

VELUX ACTIVE respectă același standard ridicat de securitate a datelor, conform GDPR, ca și produsele tale VELUX INTEGRA

Detalii kit control VELUX ACTIVE

Kit de bază VELUX ACTIVE
VELUX Active

Kitul de bază include: un senzor de climat interior, un comutator de sistem și o interfață. Pentru a instala VELUX ACTIVE în locuință, ai nevoie de kitul de bază și de aplicația pentru smartphone.

Comutator de sistem VELUX ACTIVE
VELUX Active 2

Atinge comutatorul de sistem în drum spre ieșire pentru a închide ferestrele de mansardă VELUX INTEGRA. Ventilația sigură prin clapeta de ventilare rămâne activată. Este recomandat să instalezi un comutator de sistem pentru fiecare ieșire din locuință.

Senzor de climat interior VELUX ACTIVE
VELUX Active 3

Acest produs necesită kitul de bază VELUX ACTIVE. Senzorul VELUX ACTIVE de climat interior măsoară temperatura, umiditatea și nivelul de C02 (calitatea aerului). Produsul are inclus un întrerupător prin care se operează (deschis/stop/închis) ferestrele de mansardă electrice VELUX INTEGRA.

Interfață VELUX ACTIVE
VELUX Active 4

Interfața realizează conexiunea dintre produsele VELUX INTEGRA, senzorul de climat interior și comutatorul de sistem. De asemenea, se conectează la internet prin intermediul routerului Wi-Fi pentru a permite acționarea produselor VELUX INTEGRA de pe telefonul tău inteligent. Interfața este inclusă în kitul de bază. Este necesară doar o singură interfață pentru fiecare casă sau apartament.

Solicită ofertă personalizată