Ferestre electrice și solare VELUX INTEGRA

  • Ferestre electrice și solare
  • Ferestre electrice și solare
  • Ferestre electrice și solare
  • Ferestre electrice și solare
  • Ferestre electrice și solare

Confort și inteligență, adică ferestre electrice și solare VELUX INTEGRA care permit să le controlezi de la distanță prin intermediul unui întrerupător de perete wireless. Poți alege între operare electrică sau solară și ai un acces facil al ferestrelor aflate la îndemână, cât și al celor montate sus, la care nu poți ajunge. Ferestrele tale sunt pregătite pentru o casă inteligentă.

Beneficii VELUX INTEGRA

  • Fără risc de a pătrunde ploaia în interior – senzorul de ploaie închide automat ferestrele
  • Poți beneficia de un climat interior sănătos, automat, prin montarea ulterioară a kitului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO

Solicită ofertă personalizată

Detalii ferestre electrice și solare VELUX INTEGRA

Thermo Technology
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA 2
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA 3

Experimentează o locuință mai confortabilă și facturi de energie mai mici cu VELUX ThermoTechnology. Folosirea inovatoare a materialelor de înaltă performanță în construcția ferestrelor asigură o excelentă eficiență energetică, izolație și etanșare etanșă. Caută sigiliul ThermoTechnology pentru garanția unei eficiențe energetice excelente.

Ventilație naturală
VELUX INTEGRA 2

Lasă aerul curat în casa ta, chiar și atunci când ești departe de casă sau când dormi, fără să-ți faci griji în legătură cu securitatea casei sau cu vremea rea. Bara unică de operare superioară permite aerului curat și filtrat să pătrundă prin clapeta de ventilație fără a deschide fereastra.

Operare electrică sau solară
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA 4

Ferestrele de mansardă VELUX INTEGRA sunt dotate cu un motor electric, alimentat fie de electricitate sau de o baterie solară. Pentru ferestrele solare, nu este necesară o conexiune la o sursă de alimentare electrică, ceea ce face ca instalarea ei să fie mai rapidă și mai ușoară. Celula solară este montată pe cadrul exterior al ferestrei și nu este vizibilă din interior.

Senzor de ploaie
VELUX INTEGRA 4 1

Toate ferestrele noastre de mansardă electrice și solare au un senzor de ploaie. Fereastra de mansardă se va închide automat când începe ploaia – deci nu trebuie să-ți faci griji că ploaia ar putea deteriora interiorul. O caracteristică foarte utilă, dacă ești ocupat, într-o altă cameră sau plecat de acasă.

Cum să cureți fereastra
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA 5

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua la 180 de grade. Cerceveaua trebuie fixată în poziție prin glisarea blocatorului în dispozitivul cadrului lateral din partea de jos. Filtrul de aer poate fi îndepărtat și spălat cu detergenți obișnuiți. Rotește complet și fixează geamul în poziția de curățare, apoi scoate filtrul de pe șina de filtrare.

Întreținere
Ferestre de mansarda electrice VELUX INTEGRA 6

Dacă dorești să prelungești longevitatea ferestrei de mansardă VELUX sau pur și simplu să ai grijă de ea, acesta este locul unde găsești detalii. VELUX oferă o gamă largă de produse care vor fi utile dacă dorești să înlocuiești filtrul de aer, să repari o zgârietură, să lubrifiezi balamalele, să vopsești fereastra și să îi oferi un aspect nou și strălucitor.

Rulouri și rolete 
Fereastra VELUX Standard 4

Completează fereastra VELUX cu accesorii – rulouri și rolete. Avem un rulou pentru fiecare nevoie și dorință. Fie că ești interesat de beneficii sau doar vrei să decorezi, VELUX oferă o gamă largă de soluții decorative în culori care se potrivesc stilului tău.

VELUX INTEGRA
Kit de control inteligent al climatului interior pentru ferestrele tale

Cu ajutorul kitului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO se creează automat un climat interior mai sănătos în casa ta datorită unor senzori inteligenți care măsoară permanent temperatura, nivelul de CO2 și umiditatea, acționând în consecință ferestre de mansardă, rulouri și rolete exterioare VELUX INTEGRA.

Materiale ferestre electrice și solare VELUX INTEGRA

Finisaj interior
Aspect alb care nu necesita intretinere
Finisaj din lemn vopsit alb

Ferestrele din lemn-alb sunt acoperite cu un lac pe bază de apă și cu vopsea albă, care protejează lemnul împotriva murdăriei și a umidității.

pane wood 116858
Finisaj din lemn de pin lăcuit

Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

Aspect alb care nu necesita intretinere
Aspect alb, care nu necesită întreținere

Fereastra de mansardă este fabricată din miez de lemn tratat termic, acoperit cu un strat de poliuretan, vopsit alb, care nu necesită întreținere.

Finisaj exterior

Toate ferestrele de mansardă VELUX vin automat elemente exterioare din aluminiu gri. Poți alege și între cupru, titan, zinc sau aluminiu colorat

Finisaj exterior VELUX
Aluminiu
Finisaj exterior VELUX 2
Cupru
Finisaj exterior VELUX 3
Zinc
Finisaj exterior VELUX 4
Aluminiu colorat
Geam performant
GEAM VELU INTEGRA

Geam 70 pane – geam pentru siguranță

Geam laminat pentru siguranță – ca standard.

Geam 60

Geam 60 –  pentru reducerea zgomotului ploii

Geam interior laminat tratat pentru reducerea zgomotului ploii și pentru o curățare ușoară. 

Geam VELUX INTEGRA 2

Geam 66 – pentru eficiență energetică

Geam triplu; geam interior laminat. Oferă un nivel excelent de reducere a sunetului ploii. Are eficiență energetică îmbunătățită și tratament anti-rouă pentru a elimina condensul de pe exterior.

Geam 62

Geam 62 – extra reducere a zgomotului

Geam interior laminat; pachet de geam triplu.  Oferă un nivel excelent de reducere a zgomotului ploii. Izolarea termică, tratamentul anti-rouă  elimină condensul de pe exterior.

Geam 68

Geam 68 – eficiență energetică îmbunătățită și tratament pentru curățare ușoară și anti-rouă.

Geam triplu, geam interior laminat, geam exterior întărit, tratat anti -rouă pentru a elimina condensul de pe exterior. 

Solicită ofertă personalizată