Fereastră VELUX Standard GZL 1051 B/GLU 0051B cu operare de jos

Fereastra-cu-operare-de-jos

Această fereastră de mansardă cu operare de jos se poate acționa cu ajutorul unui mâner elegant din zinc. Este o soluție recomandată în situațiile în care este necesar montajul ferestrei la înălțime.

Fereastra este echipată cu un sistem de ventilare în două trepte care oferă posibilitatea de reglare a ventilației, chiar dacă fereastra este închisă.

Toate modelele de Fereastră VELUX Standard sunt dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology, plus o garnitură suplimentară împotriva curentului. Astfel, ferestrele de mansardă Velux sunt un adevărat scut împotriva vântului și a temperaturilor scăzute.

Caracteristici esențiale fereastră VELUX Standard cu operare de jos

  • Geam termoizolant optimizat din 2 foi de sticla Ufer 1.3 W/m2K
  • ThermoTechnology
  • Garnitură suplimentară împotriva curentului
  • Rezistență la intemperii
  • Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
  • Curățare ușoară
  • Montaj rapid al rulourilor originale

Detalii produs GZL 1051 B/GLU 0051B

Rezistență la intemperii
Fereastra VELUX Standard 1

Ferestrele de mansardă VELUX sunt testate pentru a rezista la intemperiile fiecărui anotimp, de la furtunile cu grindină din timpul verii, la căderile de zăpadă și gerul iernii.

Thermo Technology
Fereastra VELUX Standard 9
Fereastra VELUX Standard 8

Ferestrele noastre Standard beneficiază de sistemul inovator ThermoTechnology. Acest sistem izolator unic îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului și temperaturilor reci.

Aer proaspăt chiar și cu fereastra închisă
gzl b ventilation slot 119101
Fereastra VELUX Standard 6

Sistemul de ventilare în două trepte îți lasă casa să respire, chiar dacă fereastra este închisă. Apasă o dată sau de două ori pentru a ajusta cantitatea de aer care vrei să intre – și bucură-te de aer proaspăt în orice moment din zi sau din noapte. Filtrul de aer integrat te protejează de praf și insecte, lăsând să intre doar aer curat. Filtrul se poate curăța cu ușurință/aspira.

Curățare ușoară
gzl b cleaning 107170

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180o. Apoi fixează cerceveaua în toc cu ajutorul zăvorului. În acest mod, ambele mâini îți rămân libere pentru a curăța geamul foarte ușor.

Vezi cât de ușor se curăță.

Montaj rapid al rulourilor originale
Fereastra VELUX Standard 4

Completează fereastra ta de mansardă cu rulouri VELUX. Toate ferestrele noastre de mansardă au dispozitive premontate pentru montajul rapid al rulourilor decorative și parasolare. Sistemul prin care rulourile se fixează pe ferestre are denumirea Pick&Click!. Rulourile VELUX controlează căldura sau reduc lumina, fiind potrivite oricăror dorințe. Alege între ruloul parasolar și o gamă variată de rulouri interioare.

Variante de finisaj fereastră VELUX Standard cu operare de jos

pane wood 116858
Finisaj din lemn de pin lăcuit

Modelul acesta este fabricat din lemn de pin care a fost acoperit cu un lac incolor pe bază de apă. Stratul de lac protejează împotriva murdăriei și umezelii.

aluminum 100405
Aluminiu la exterior

Ferestrele VELUX Standard au rame de etanșare exterioare din aluminiu.

Modalități de operare fereastră VELUX Standard cu operare de jos

Fereastra Standard VELUX cu operare de jos 2
Operare de jos

Modelul GZL 1051B este dotat din fabrică cu mâner de operare în partea de jos, deschiderea și închiderea făcându-se cu un mâner ergonomic din zinc. Sistemul de ventilație în 2 trepte oferă posibilitatea de reglare a cantității de aer.

Fereastra Standard VELUX cu operare de jos
Conversie la operarea de jos

Poți converti modelul Standard GLU 0051 pentru operare de jos cu ajutorul mânerului ZZZ181K2. Sistemul de ventilare este integrat în bara de operare: trage o dată de bara de operare și vei putea realiza ventilația încăperii, fără să-ți faci griji din pricina prafului și a insectelor, deoarece fereastra rămâne închisă. O altă variantă de ventilare este cu ajutorul mânerului de jos, prin blocarea poziției lui, după montajul acestuia.

Alege fereastra de mansardă potrivită și înălțimea de montaj

În general, recomandăm cumpărarea unei ferestre de mansardă cu operare de sus. Înălțimea ideală pentru montarea unei ferestre de mansardă este începând de la 90 cm deasupra podelei – aceasta va crea o priveliște minunată a împrejurimilor și va lăsa și spațiu pentru amplasarea mobilierului dedesubt.

Solicită ofertă personalizată