Țiglă metalică Novatik CLASSIC DUO

Forma bimodulară și simetria profilului metalic Novatik CLASSIC DUO îl fac unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice, asigurând o instalare ușoară și rapidă și minimizând pierderile tehnologice (până la 20% mai puține deșeuri în comparație cu alte învelitori din oțel).
Novatik CLASSIC DUO
Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 2

Profil bimodular

Forma bimodulară și simetria profilului metalic Novatik CLASSIC DUO îl fac unul dintre cele mai eficiente tipuri de învelitori metalice, asigurând o instalare ușoară și rapidă și minimizând pierderile tehnologice (până la 20% mai puține deșeuri în comparație cu alte învelitori din oțel).

Stilul clasic este si rămâne un stil universal, atemporal, axat pe eleganță și rafinament, care poate fi adaptat oricărui proiect.

Păstrând toate aceste caracteristici de design clasic, Novatik METAL CLASSIC DUO beneficiază și de avantajele tehnologiei moderne în privința acoperișurilor, oferind clienților nu doar o estetică perfect armonizată, ci și siguranță prin longevitate.

Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 3

Avantajele țiglei Novatik CLASSIC DUO

 • Cea mai economică soluție Novatik pentru învelitoare, până la 20% mai puține pierderi tehnologice în timpul montajului, în comparație cu alte tipuri de învelitori metalice produse în panouri mari.
 • Designul și tehnologia modernă de fabricație a profilelor Novatik METAL CLASSIC DUO se traduce prin simetria perfectă a acestora, făcându-le ușor de îmbinat și asigurând suprapunerile împotriva oricăror infiltrații accidentale.
 • Greutatea redusă și designul optim al panourilor metalice Novatik METAL CLASSIC DUO garantează funcția de siguranță a acoperișului și buna funcționare a acestuia.
 • Siguranța sporită în caz de cutremur sau incendiu.
 • Instalare ușoară și rapidă.
 • Nu necesită întreținere specială.

Solicită ofertă personalizată

Caracteristicile țiglei metalice Novatik CLASSIC DUO

Sistem de fixare

Novatik METAL CLASSIC DUO este produsul care satisface nevoile montatorilor pentru un sistem tradițional de montare pe șipcă, folosind șuruburi cu garnitură pentru fixare. Accesoriile au fost concepute în așa fel încât nu mai este obligatorie făltuirea. Sistemul de acoperiș include o gamă completă de accesorii pentru etanșare și ventilație.

Greutate redusă

Buna funcționare a acoperișului și funcția de siguranță sunt garantate de designul ideal al țiglelor și de greutatea redusă. Dacă acest lucru este luat în considerare în etapa de proiectare, se pot realiza economii semnificative la șarpantă și structura de rezistență a casei.

Novatik METAL KOLAJ 5

Calitate garantată Novatik

Novatik certifică nivelul înalt de calitate al produselor sale Novatik METAL CLASSIC. Fiecare modul este ștanțat cu logo-ul Novatik®, asigurând clienții cu privire la originea și autenticitatea produselor.

Informații tehnice

 • Lungime totală modul: 1340 mm
 • Lungime utilă modul: 1260 mm
 • Lățime utilă modul: 740 mm
 • Număr module / MP: 1.07 module
 • Pantă acoperiș: min. 12°
 • Greutate / modul: 4.74 kg

Straturi finisaj MAT, HIGH COAT, FROST

 1. MAT: Polyester Mat 35 μm;
  HIGH COAT: Polyurethan – Polyamid 50 μm;
  FROST: Polyurethan min. 60 μm;
  (fața superioară a tablei);
 2. Grund;
 3. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 4. Oțel;
 5. Strat protecție anticorozivă: ZnMg | Zn;
 6. MAT: Polyester 10 μm/7 μm;
  HIGH COAT: Epoxid 10 μm;
  FROST: Epoxid min. 7 μm;
  (fața inferioară a tablei).
Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 4

Variante de acoperire

Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 1
Novatik METAL CLASSIC DUO Mat – otel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare.
RAL8004 1
RAL8004 Brick

RAL8017 1 1
RAL8017 Maro

RAL9005 3
RAL9005 Negru
RAL3009 1
RAL3009 Roșu

RAL7016 4
RAL7016 Gri

RAL8019 1 1
RAL8019 Maro
Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 5
Novatik METAL CLASSIC DUO High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4).
CLASSIC DUO RAL7016 5
RAL7016 Gri
CLASSIC DUO RAL9005 5
RAL9005 Negru
Tigla metalica Novatik CLASSIC DUO 6
Novatik METAL CLASSIC DUO Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi
CLASSIC DUO FROST GRI
RAL7016 Gri

CLASSIC DUO FROST NEGRU
RAL9005 Negru