Ferestre cu articulare în partea superioară VELUX INTEGRA

  • VELUX INTEGRA
  • VELUX INTEGRA
  • VELUX INTEGRA
  • VELUX INTEGRA

Fă cunoștință cu VELUX INTEGRA: o fereastra care funcționează fără niciun efort datorită unui motor electric. Beneficiezi de o vedere panoramică și este, în același timp, și confortabil. Bucură-te de o senzație de libertate specifică unui balcon, care umple spațiul cu lumină naturală. Fereastra poate fi acționată și manual, în caz de nevoie.

Beneficii VELUX INTEGRA

  • Deschidere fără efort la 45 de grade pentru a-ți oferi o vedere panoramică uimitoare
  • Niciun risc ca ploaia să pătrundă în interior – senzorul de ploaie integrat va închide automat fereastra
  • Te poți bucura cu un control inteligent automat dacă alegi să montezi alături de fereastră kitul de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO
VELUX INTEGRA
Kit de control inteligent al climatului interior pentru ferestrele tale

Cu ajutorul kitului de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO se creează automat un climat interior mai sănătos în casa ta datorită unor senzori inteligenți care măsoară permanent temperatura, nivelul de CO2 și umiditatea, acționând în consecință ferestre de mansardă, rulouri și rolete exterioare VELUX INTEGRA.

Solicită ofertă personalizată

Detalii VELUX INTEGRA

Thermo Technology
VELUX INTEGRA 1

Experimentează o locuință mai confortabilă și facturi mai mici la încălzire cu VELUX ThermoTechnology. Folosirea cu succes la construcția ferestrei a materialelor inovatoare de înaltă calitate a dus la o eficiență energetică excelentă a ferestrei, la o izolare extrem de etanșă. Caută marca ThermoTechnology pentru a fi sigur de garanția unui produs cu o eficiență energetică excelentă.

Ventilație naturală
VELUX INTEGRA 2

Lasă aerul proaspăt în casa ta chiar dacă ești plecat sau dacă te odihnești, fără să te îngrijorezi din cauza vremii capricioase. Mânerul barei de operare superioare permite aerului proaspăt să intre prin clapeta de ventilare, fără a fi nevoie să deschizi fereastra.

Acționare electrică
VELUX INTEGRA 3

Fereastra de mansardă VELUX INTEGRA pentru priveliște panoramică este acționată electric. Ea vine cu un întrerupător de perete presetat, ceea ce face instalarea ei rapidă și fără probleme, deoarece acesta se conectează automat la fereastră pentru operare de la distanță. Vezi filmul în întregime pentru a vedea cum poți grupa mai multe ferestre la un singur întrerupător.

Vezi video

Senzor de ploaie
VELUX INTEGRA 4

Toate ferestrele noastre cu acționare electrică sau solară sunt dotate cu senzor de ploaie. Aceasta înseamnă că ele se vor închide automat când începe să plouă – deci nu este necesar să-ți faci griji că ar putea ploua în interior. Este o caracteristică foarte utilă, mai ales daca ești ocupat, într-o altă cameră sau dacă nu ești acasă. 

Cum să cureți geamul ferestrei
Fereastra VELUX Standard 6

Pentru a curăța geamul exterior, rotește cerceveaua 180o. Cerceveaua trebuie fixată în această poziție prin glisarea opritorului în orificiul situat pe partea inferioară a cadrului lateral. Tot în această poziție, ai acces la filtrul de aer. Acesta trebuie pur și simplu scos din locul său și curățat cu un detergent obișnuit, apoi pus înapoi la loc.

Vezi cât de ușor se curăță

Întreținere
Intretinere velux integra

Dacă vrei să prelungești durata de viață a ferestrei tale VELUX sau, pur și simplu, dacă vrei sa-i aduci o notă fresh, atunci ai în vedere aceste informații. Poți achiziționa de exemplu, un filtru de aer nou, pentru a-l schimba pe cel vechi. Pentru operarea ferestrei, balamalele ar trebui lubrifiate cel puțin o dată la câțiva ani. Dacă fereastra este din lemn, ea trebuie relăcuită. Întrebă-ne despre măsurile de întreținere.

Rulouri decorative și parasolare
Fereastra VELUX Standard 4

Accesorizează fereastra VELUX cu un rulou interior și/sau exterior VELUX. Rulourile noastre oferă o protecție eficientă împotriva luminii și căldurii, fiind potrivite pentru orice nevoi. Alege din gama de rulouri decorative interioare și rulouri exterioare parasolare.

Materiale VELUX INTEGRA

pane wood 116858
Finisaj de poliuretan vopsit alb

Ferestrele cu finisaj din poliuretan alb sunt singurele care nu necesită întreținere. Ele au miez de lemn la interior, tratat termic, care împreună cu finisajul din poliuretan asigură o rezistență maximă.

aluminum 100405
Aluminiu la exterior

Ramele de etanșare standard sunt de culoare gri, din aluminiu. De asemenea, poți alege și rame din cupru, titan zinc sau aluminiu colorat. Contactează-ne pentru detalii.

Geam VELUX INTEGRA

Geam 57F – pentru izolare fonică în caz de ploaie

Protecție împotriva zgomotului ploii, protecție solară și tratament exterior pentru autocurățire.

Geam VELUX INTEGRA 2

Geam 66 – pentru eficiență energetică

Geam triplu, geamul interior fiind laminat. Oferă un nivel excelent de izolare termică, pentru eficiență energetică foarte bună și un nivel excelent de reducere a zgomotului ploii. Are aplicat tratament anti-rouă pentru reducerea condensului.

GEAM VELU INTEGRA

Geam 70 pane – geam pentru siguranță

Geam laminat pentru siguranță – ca standard.

Solicită ofertă personalizată