• Rulou Duo
  • Rulou Duo VELUX

Acest rulou 2-în-1 este ideal pentru dormitoare și camere de zi pentru a controla lumina sau pentru a o bloca pentru un somn bun în timpul nopții. Se montează ușor și se potrivește perfect, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Poți alege între șinele laterale din aluminiu sau periat.

Sigur găsești culoarea care iți trebuie

Colecția de rulouri VELUX iți oferă culori elegante și modele subtile, clasice și moderne pentru a se potrivi cu orice casă și în orice spațiu, Poți combina culorile pentru a se potrivi design-ului casei tale. Ruloul plisat-opac este realizat dintr-o țesătură opacă din poliester, dublu plisată, cu un înveliș din aluminiu pe partea interioară. Țesătura plisată pentru toate rulourile decorative Duo este albă.

culori rulou duo 2
culori rulou duo
Rulouri opace

Alege între șinele laterale din aluminiu alb sau periat. Șinele laterale albe se potrivesc perfect cu ferestrele de mansardă albe VELUX.

Rulouri opace velux 2

Acționare manuală cu bară de control și poziționare continuă

Ruloul Duo VELUX este atașat la o apărătoare superioară de ramă și glisează în șine laterale ce asigură funcționarea lină și poziționarea continuă în fereastră.

Ruloul Duo prezintă două bare de operare care pot fi ajustate independent – chiar dacă cele două țesături sunt atașate una la cealaltă: prima bară de operare este amplasată între cele două țesături, cealaltă, la baza țesăturii plisate. Acest lucru îți permite să controlezi cu ușurință cât de multă lumină  să se blocheze, cât să difuzeze și câtă lumină naturală să pătrundă în cameră.

Mod de operare rulouri 3

Folosește pur și simplu barele de operare pentru a ridica sau coborî rulourile după cum dorești.

Pentru a facilita funcționarea unui rulou acționat manual, poți achiziționa, de asemenea dispozitive cu tijă, piese de prelungire pentru tijă și adaptoare pentru tijă.