• Rulou semi transparent
  • Rulou semi transparent 2

Ruloul semi-transparent oferă atât o atenuare a luminii, cât și intimitate, fiind alegerea perfectă pentru camere de zi cu activitatea pe parcursul zilei. Este proiectat pentru o potrivire perfectă și un montaj simplu, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Disponibil cu șine laterale albe sau din aluminiu periat.

Alege un rulou semi-transparent daca doresti intimitate si o atenuare a luminii. Este o alegere perfecta pentru camere de zi cu activitate pe parcursul zilei. Se montează ușor și se potrivesc perfect, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Poți alege între șinele laterale din aluminiu sau periat.

Sigur găsești culoarea care iți trebuie

Colecția de rulouri VELUX iți oferă culori elegante și modele subtile, clasice și moderne pentru a se potrivi cu orice casă și în orice spațiu, Poți combina culorile pentru a se potrivi design-ului casei tale. Ruloul semi-transparent VELUX atenuează lumina care pătrunde în cameră. Atenuarea luminii variază în funcție de culoarea ruloului.

culori rulouri semi transparente
culori rulouri semi transparente 2
Rulouri opace

Alege între șinele laterale din aluminiu alb sau periat. Șinele laterale albe se potrivesc perfect cu ferestrele de mansardă albe VELUX.

Rulouri opace velux 2

Moduri de operare Rulouri opace VELUX

Mod de operare rulouri 3
Mod de operare rulouri 1
Mod de operare rulouri 2

Operare manuală

Operarea manuală se realizează cu ajutorul unei bare de control simplă și discretă, care iți permite să reglezi ruloul confortabil. Rulourile rulează astfel fără probleme și pot fi poziționate oriunde pe fereastră.

Motor solar cu acționare de la distanță

Nimic nu este mai simplu decât rulourile solare VELUX INTEGRA. Rulourile cu acționare de la distanță dispun de un întrerupător de perete, ușor de utilizat și rapid de instalat. Alege rulourile exterioare VELUX INTEGRA alimentate solar pentru fereastra ta VELUX manuală sau solară. Nici nu este necesar să utilizezi cabluri pentru instalare.

Motor electric, cu acționare de la distanță

O viață simplificată acasă cu rulourile exterioare electrice VELUX INTEGRA. Ele dispun de un întrerupător de perete, ușor și rapid de instalat. Alege rulourile exterioare electrice VELUX INTEGRA pentru fereastra ta VELUX electrică.