• Rulou plisat opac 1
  • Rulou plisat opac 4
  • Rulou plisat opac 3

Rulourile plisat-opace VELUX sunt rulouri decorative care îți oferă atât un efect de întunecare, cât și de izolare.

Rulouri opace sunt ideale pentru dormitoare, creând un efect de întunecare. Se montează ușor și se potrivesc perfect, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Poți alege între șinele laterale din aluminiu sau periat.

Rulourile opace blochează razele soarelui să intre în cameră pentru a-ți oferi un somn perfect ziua sau noaptea. Poți alege dintr-o varietate de culori moderne și clasice din colecția Colour by You și colecția pentru copii

Sigur găsești culoarea care iți trebuie

Colecția de rulouri VELUX iți oferă culori elegante și modele subtile, clasice și moderne pentru a se potrivi cu orice casă și în orice spațiu, Poți combina culorile pentru a se potrivi design-ului casei tale. Ruloul plisat-opac este realizat dintr-o țesătură opacă din poliester, dublu plisată, cu un înveliș din aluminiu pe partea interioară. 

Rulou plisat opac 7
Rulou plisat opac 8
Rulouri opace

Alege între șinele laterale din aluminiu alb sau periat. Șinele laterale albe se potrivesc perfect cu ferestrele de mansardă albe VELUX.

Rulouri opace velux 2

Moduri de operare Rulouri opace VELUX

Mod de operare rulouri 3
Mod de operare rulouri 1
Mod de operare rulouri 2

Operare manuală

Operarea manuală se realizează cu ajutorul unei bare de control simplă și discretă, care iți permite să reglezi ruloul confortabil. Rulourile rulează astfel fără probleme și pot fi poziționate oriunde pe fereastră.

Motor solar cu acționare de la distanță

Nimic nu este mai simplu decât rulourile solare VELUX INTEGRA. Rulourile cu acționare de la distanță dispun de un întrerupător de perete, ușor de utilizat și rapid de instalat. Alege rulourile exterioare VELUX INTEGRA alimentate solar pentru fereastra ta VELUX manuală sau solară. Nici nu este necesar să utilizezi cabluri pentru instalare.

Motor electric, cu acționare de la distanță

O viață simplificată acasă cu rulourile exterioare electrice VELUX INTEGRA. Ele dispun de un întrerupător de perete, ușor și rapid de instalat. Alege rulourile exterioare electrice VELUX INTEGRA pentru fereastra ta VELUX electrică.