Tablă prefălțuită Metigla Click

Tablă prefălțuită Metigla Click

Alege acoperiș prefălțuit Metigla Click și te vei bucura de absorbția și eliminarea condensului, format pe partea interioară a tablei, cu impact major în îmbunătățirea nivelului de confort al locuinței.

Mai mult decât atât, dacă alegi tabla prefălțuită cu finisaj PUR NOVA, acoperișul tău va beneficia de rezistență sporită împotriva zgârieturilor și o protecție ridicată contra depigmentărilor, reducând acțiunile nocive ale factorilor de mediu, asupra profilului de tablă.

Tabla Prefaltuita Metigla Click 3 1

Acoperișul din tablă prevopsită Click este frumos din punct de vedere estetic și simplu de instalat, oferind structurilor un aspect distinct, modern, potrivindu-se atât cu stilurile arhitecturale contemporane, cât și cu cele de patrimoniu.

Îmbinarea foilor de tablă prefălțuită Clic se face prin clipsare, mai exact prin presarea foii superioare, peste cea inferioară, în zona de îmbinare. Pentru fixarea profilului, se plasează holșuruburi cu cap plat la o distanță de 300-350 mm în perforațiile corespunzătoare de pe marginea ascunsă a profilului.

Avantaje tablă prefălțuită acoperiș

Tabla Prefaltuita Metigla Click 3

Profil rezistent în timp
Tabla prefălțuită Metigla are o protecție de zinc, de minim 275 g/m², ce asigură și rezistență în timp a culorii acoperișului, sub acțiunea nocivă a factorilor de mediu.

Tabla Prefaltuita Metigla Click 2

Acoperiș sigur și etanș
Principalul avantaj al profilelor Metigla Clic și Falt este etanșeitatea îmbinării foilor de tablă, ceea ce permite montajul chiar și pe pante mici ale acoperișului (4°).

Tabla Prefaltuita Metigla Click 1

Garanție până la 30 de ani
Profilele de tablă prefălțuită cu finisaj PUR NOVA beneficiază de o garanție de 30 de ani, care acoperă riscurile exfolierii și perforării prin coroziune, în situația defectelor de materie primă.

Solicită ofertă personalizată

Detalii tehnice Metigla Click

MaterialTablă oțel prevopsită
Grosimi disponibile0.5 mm
Clasă oțelS280GD
Acoperire minimă de zinc275 g Zn/mp
Strat exterior de
acoperire vopsea
Lucios: Lucios 25, PVDF 25, PUR 55 | Mat Mat 35, PUR Mat 50
Lățime utilă515 mm | 305 mm
Greutate pe suprafață4.8 – 5.7 kg/mp
Lungime minimă500 mm
Lungime maximă6000 mm
Înălțime cută25 mm
Lungime pas350

Opțiuni tablă prefălțuită Metigla Click

Metigla clas gri antracit

Culoarea Gri Antracit (RAL 7016) este disponibilă și în varianta MAT, cu o grosime a stratului de vopsea de 35 µm, pentru orice produs ce face parte din diviziile Metigla Rezidențial și Industrial.

metigla pur nova (1)

PUR NOVA este disponibil în culorile GRI (RAL 7024), Maro (RAL 8017), Maro Închis (RAL 8019) și Negru (RAL 9005) și se remarcă prin calitatea premium a vopselei, grosimea de 55 µm a stratului de vopsea, rezistența sporită împotriva zgârieturilor și protecția extinsă contra depigmentărilor, fiind unul dintre cele mai durabile finisaje.

Solicită ofertă personalizată