Tablă plană acoperiș

Tablă plană Bilka

Tabla plană Bilka este realizată din tablă din oțel, zincată pe ambele părți (strat de zinc 225 g/mp) și acoperită cu 35 microni de vopsea. Straturile de acoperire asigură stabilitate mare a culorii și rezistență la acțiunea apei de ploaie și a agenților poluanți din atmosferă.

Produsul este folosit preponderent pentru executarea accesoriilor speciale necesare unui acoperiș, pentru proiecte de împrejmuire sau diverse confecții decorative.

Grosime0.40mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.6mm, 0.7mm
Lungime2000mm
Lățime1250mm
Culoaremaro RAL 8017
FinisajMat
Materialtablă din oțel, zincată pe ambele părți, protejată cu poliester
AcoperirePE – 35 microni
Garanție persoană fizică180 luni
Garanție persoană juridică180 luni
Tabla plana Bilka

Solicită ofertă personalizată

Tablă plană Wetterbest

Tabla plană Wetterbest este realizată din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester, ceea ce oferă o durată de viață îndelungată produsului.

Pentru acoperiș, tabla plană reprezintă o soluție modernă, dar poate fi și o alternativă simplă și rapidă pentru învelirea accesoriilor atipice ale acoperișurilor. Flexibilitatea învelitorii metalice îngăduie utilizarea sa pentru acoperirea clădirilor atipice.

Se poate folosi pentru fațade, garduri sau plafoane, pe acoperiș ca învelitoare, dar și pentru construirea sau reabilitarea spațiilor, a depozitelor, grajdurilor sau a unităților de producție.

Grosime0.75 mm, 0.60 mm, 0.50 mm, 0.45 mm, 0.40 mm, 0.35 mm
Lungime2000mm
Lățime1250mm
FinisajImitație lemn, Imitație lemn DP, Lucios, Mat, Neomat 30, Suprem 50
Materialtablă din oțel, zincată pe ambele părți, protejată cu poliester
Tabla plana Wetterbest

Solicită ofertă personalizată