• Rulouri VELUX Colectia pentru copii 1
  • Rulouri VELUX Colectia pentru copii 6
  • Rulouri VELUX Colectia pentru copii 4
  • Rulouri VELUX Colectia pentru copii 5
  • Rulouri VELUX Colectia pentru copii 3

Rulourile din colecția VELUX pentru copii sunt ideale pentru un somn bun și odihnitor pe timpul nopții. Alegeți dintre modelele vesele și inspiraționale, concepute special pentru camerele copiilor.

Se montează ușor și se potrivesc perfect, fără a fi necesară măsurarea, decuparea sau tăierea. Poți alege între șinele laterale din aluminiu sau periat.

Aceste rulouri combină ruloul opac cu ruloul plisat alb. Sunt sigure pentru copii, neavând șnur, operarea lor făcându-se manual. Materialul din care sunt confecționate este certificat OEKO-TEX și garantat fără substanțe nocive.

Sigur găsești culoarea pe placul copilului tau

Alege din cele 9 culori distractive din colecția pentru copii VELUX. Au rolul de a bloca lumina in camera copilului, indiferent de culoarea ruloului.

culori Rulouri VELUX Colectia pentru copii 3
Rulouri opace

Alege între șinele laterale din aluminiu alb sau periat. Șinele laterale albe se potrivesc perfect cu ferestrele de mansardă albe VELUX.

Rulouri opace velux 2

Acționare manuală cu bară de control și poziționare continuă

Ruloul Duo VELUX este atașat la o apărătoare superioară de ramă și glisează în șine laterale ce asigură funcționarea lină și poziționarea continuă în fereastră.

Ruloul Duo prezintă două bare de operare care pot fi ajustate independent – chiar dacă cele două țesături sunt atașate una la cealaltă: prima bară de operare este amplasată între cele două țesături, cealaltă, la baza țesăturii plisate. Acest lucru îți permite să controlezi cu ușurință cât de multă lumină  să se blocheze, cât să difuzeze și câtă lumină naturală să pătrundă în cameră.

Mod de operare rulouri 3

Folosește pur și simplu barele de operare pentru a ridica sau coborî rulourile după cum dorești.

Pentru a facilita funcționarea unui rulou acționat manual, poți achiziționa, de asemenea dispozitive cu tijă, piese de prelungire pentru tijă și adaptoare pentru tijă.